luni, 28 decembrie 2009

Accident grav pe DN1


Un grav accident a avut loc astă seară pe DN1, unde șase persoane  au fost rănite, iar o alta a decedat, relatează mediafax.ro.
"Şase persoane au fost rănite, luni seară, iar o alta şi-a pierdut viaţa, după ce un microbuz în care se aflau 16 pasageri s-a ciocnit cu un autoturism, pe DN 1, la ieşirea din Comarnic către Braşov, iar la ora transmiterii acestei ştiri traficul în zonă este complet blocat."

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, accidentul s-a produs la ieşirea din Comarnic spre Braşov , unde un microbuz în care se aflau 16 persoane a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia, în urma impactului şoferul Daciei rămânând încarcerat între fiarele maşinii. De asemenea, şase dintre pasagerii din microbuz au fost răniţi.
La locul accidentului s-au deplasat echipa de descarcerare a ISU, o ambulanţă SMURD şi alte şapte echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Prahova.
Cei şase răniţi din microbuz au fost preluaţi de ambulanţe, doi dintre ei fiind transportaţi la Spitalul Municipal Câmpina, iar ceilalţi patru la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.
Echipajul SMURD a încercat să-l resusciteze pe şoferul Daciei, aflat în stop cardio-respirator la momentul sosirii paramedicilor, însă acesta nu a putut fi salvat.
La ora transmiterii acestei ştiri, Drumul Naţional 1 este complet blocat la ieşirea din Comarnic spre Braşov, iar Poliţia Rutieră estimează că circulaţia va fi reluată în jurul orei 22.30.
Primele concluzii ale poliţiştilor sunt că accidentul s-ar fi produs din cauza unei depăşiri neregulamentare .
Sursa - mediafax.ro