luni, 18 ianuarie 2010

Recenzie: Cartea “GAFE EPOCALE DIN ISTORIA AFACERILOR”


"Gafe epocale din istoria afacerilor" le prezintă pe toate, clasificate corespunzător subdiviziunilor funcționale ale organizației coorporatiste, pentru ca cititorul să urmarească mai ușor traiectoria pe care gafele o parcurg prin lumea de azi a afacerilor. Cartea reprezintă o combinație de competență și pur capriciu a colectivului care a realizat-o, ilustrând cu un umor deosebit cantitățile uriașe de "deșeuri industriale" produse de mașinăria economiei mondiale.
Cartea este structurată în 9 capitole, fiecare capitol având cate un motto.

Date despre carte:
Tiltu: GAFE EPOCALE DIN ISTORIA AFACERILOR
Autor: Adam Horowitz
Editura: Codecs
Anul apariției: 2005


Date despre autor:
Adam Horowitz, autorul cărții „Gafe epocale din istoria afacerilor” este născut în 1970 la New Jersy.
A studiat la Universitatea din Florida de Sud, urmând studiile de masterat la Steven Institute of Technology. Prima sa slujbă în domeniul creditelor imobiliare a fost la Wextrust Capital.
Adam Horowitz este director al AFC Realit Capital, Inc. Adam a intrat în AFC în 2002 continuând focusarea pe echitatea structuralâ, mezzanin și tranzacția datoriilor. El este responsabil de toate aspectele procesului de negociere incluzând căutarea, evaluarea, structurarea și negocierea cu diverși clienți în ceea ce privește Statele Unite.
Horowitz are peste 10 ani de experiență în domeniul creditelor imobiliare și a investițiilor bancare. Înainte de a intra în echipa AFC Adam Horowitz a fost director de vânzări pentru REIT, fiind timp de șapte ani președintele consiliului de conducere. În timpul studenției, Adam a lucrat în domeniul tehnologiei și telecomunicațiilor.
În prezent Adam Horowitz este membru al ULI, ICSC, MBA și UJA Real Estate Division.
Adam Horowitz este editor executiv la publicația Business 2.0 și creatorul colecției "101 de gafe monumentale in afaceri", una dintre cele mai populare rubrici anuale ale revistei.
Îl găsiți, împreună cu colegii săi, la San Francisco, ceea ce este evident în avantajul lui, de când a fost exilat (printr-o decizie managerială deloc neghioabă) din toate restaurantele din Santa Fe, ca să nu le mai ridiculizeze neajunsurile.