duminică, 12 iunie 2011

Accident grav la Oradea. O tânără şi-a pierdut viaţa - FOTO

O tânără a murit, iar alte două, sora geamănă a victimei şi o rudă de-a ei, au fost transportate în stare gravă la spital sâmbătă, în urma unui accident rutier produs în Oradea, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un autoturism condus cu 160 de kilometri la oră de un bărbat de 37 de ani. 
Accidentul a avut loc sâmbătă, 11 iunie, în jurul orei 20.00, la intersecţia străzilor Meşteşugarilor şi Barcăului din cartierul orădean Ioşia.
Un autoturism Tico în care se aflau cele trei tinere a fost lovit de o maşină marca Mercedes care a intrat în intersecţie cu o viteză de 160 de kilometri la oră.
În urma impactului, autoturismul Tico a fost proiectat la aproximativ 60 de metri de locul accidentului, lovind un BMW parcat în zonă. Una dintre cele trei tinere, o fată în vârstă de 24 de ani a murit pe loc, iar celelalte două, una fiind sora geamănă a victimei, au fost rănite grav, find transportate la Spitalul Clinic Judeţean Oradea.
Totodată, din cauza forţei impactului, autoturismul Mercedes a fost proiectat în bordură, apoi într-un indicator rutier şi în doi stâlpi de iluminat public, pe care i-a îndoit, iar în final în gardul unei case de pe strada Meşteşugarilor.
În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că vina pentru producerea accidentului îi aparţine unui bărbat de 37 ani, aflat la volanul Mercedesului, care se grăbea să ajungă la o nuntă.
"Accidentul s-a petrecut în condiţiile în care şoferul Mercedesului nu a respectat semnul Cedează trecerea, nu a acordat prioritate, a pătruns în intersecţie cu o viteză excesivă, de aproximativ 160 de kilometri la oră, lovind un autoturism Tico, ce mergea regulamentar", a declarat inspectorul Adrian Sabău de la Poliţia Rutieră.
Şoferul maşinii a suferit leziuni uşoare şi a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice.